Dakdekker Rogeco bv voor alle voorkomende dakwerkzaamheden

Als dakdekker staan wij voor alle soorten voorkomende dakwerkzaamheden voor u klaar. Denk hierbij aan dak onderhoud, dak renovatie en dank reparatie. Dakdekker Rogeco zult u voornamelijk tegen komen in en rond Heesch, Oss, Den Bosch, Uden, Veghel. Als dakdekker hebben wij ons gespecialiseerd in bitumineuze maar dat neemt niet weg dat wij zeer vakkundig al uw dak problemen kunnen verhelpen.

Dakdekker Rogeco werkt voor bedrijven en particulieren. U kunt bij ons terecht voor eenmalige dakdekker opdrachten maar ook als u een onderhoudscontract wil afsluiten met een dakdekker voor o.a. het reinigen van uw dak, verrichten van kleine reparaties of het met regelmaat inspecteren van de kwaliteit van uw dak dan kunt u terecht bij dakdekker Rogeco.

Dakdekker Rogeco heeft elke klant hoog in het vaandel staan. Als dakdekker streven wij er dan ook naar om zo snel mogelijk dak lekkages op te lossen. Als dakdekker hebben wij er dan ook voor gekozen om voor onze klanten een 24 uurs service in te schakelen, u kunt ons dan ook altijd bereiken via 0412-633555.

Dakdekker Rogeco gespecialiseerd in bitumineuze daken

Wenst u meer informatie te ontvangen over ons als dakdekker, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Stel uw vraag

Dakbedekkingen

Rogeco Dakbedekkingen | Logo