Dakbedekking

Nieuwbouw & renovatie

Letterlijk en figuurlijk staan wij dagelijks voor hete vuren. Als het om renovatie gaat kun je je nog zo goed voorbereiden, toch kom je regelmatig onverwachte zaken tegen op een renovatiedak. Door goed overleg te plegen met de opdrachtgever en een stuk vakmanschap op het dak komen we altijd weer tot een oplossing en dit resulteerd dan weer in tevredenheid van de klant. In ons fotoboek kunt u renovatiefoto's vinden en mochten die u er nog niet van overtuigen, er is gezien ons regionaal werkgebied altijd wel een referentie adres waar we eventueel een kijkje kunnen nemen.  

Inspecties & advies

Is uw dak verouderd of bestaat er bij u twijfel over de staat / kwaliteit van de dakbedekking, dan kunt u door Rogeco kosteloos een dakinspectie laten uitvoeren. Er wordt dan gecontroleerd op de dichtheid van de dakhuid, naadverbindingen, randaansluitingen, hemelwaterafvoeren en goten. De inspectie wordt met u mondeling besproken en kan indien gewenst (tegen minimale kosten) worden uitgewerkt in een inspectierapport waarin inzichtelijk wordt gemaakt welke werkzaamheden er aan het dak dienen te gebeuren.

De mensen van Rogeco zullen u aan de hand van de bevindingen op het dak uitleggen of er mogelijke stappen moeten worden ondernomen. Wij kunnen u direct vertellen of er daadwerkelijk wel of geen problemen zijn, wat de oorzaken of gevolgen zijn. 

Hierdoor krijgt u een eerlijk en goed advies wat voor iedereen duidelijk is!

Rogeco Dakbedekkingen | Logo